0B0A4955 kl correctie

Werkgevers helpdesk

De werkgevershelpdesk van STOER kan u op allerlei manieren van dienst zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een vacature heeft en graag in contact wilt komen met mensen die werk zoeken. Er is echter meer.

STOER biedt u via de Werkgevers Helpdesk de mogelijkheid om werkzoekenden te ontmoeten zonder dat u al een specifieke vacature heeft, gewoon omdat u mensen een plek wilt geven. U kunt er ook terecht als u iemand in dienst heeft, waarvoor u bijvoorbeeld extra ondersteuning wenst.

STOER verzorgt de loopbaanbegeleiding voor inwoners van Oude IJsselstreek die inkomensondersteuning ontvangen op grond van de Participatiewet. In die loopbaanbegeleiding staan de wensen, behoeften en talenten van iedere individuele inwoner centraal. STOER werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens iets toevoegt en een waardevol bestaan verdient.

Een  deel  van de inwoners kan op eigen kracht of met een beetje hulp een baan vinden. Soms is er iets meer nodig, zoals een werkgever die het aandurft om iemand een baan te geven. Dit, terwijl op voorhand niet helemaal zeker is dat het een succes wordt.

Wat de situatie ook is, STOER werkt graag met u samen. STOER:

  • biedt ondersteuning als dat nodig is
  • beschikt over relevante informatie
  • kan u in contact brengen met gemotiveerde mensen die uw organisatie kunnen versterken

Ook als het gaat om mensen die al een hele tijd niet hebben gewerkt, ziet STOER mogelijkheden voor een win-win situatie. Bekijk de video hieronder maar eens. Netterden Zand & Grind en medewerker Gonny vertellen over hun ervaringen.

Wilt u als werkgever ook op deze manier maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem contact op met STOER, ervaren begeleiders kunnen u informeren over de mogelijkheden.

 

Afspraak maken

Als werkgever weet u mogelijk niet goed waar u moet beginnen als het gaat om aannemen van een medewerker met afstand tot de arbeidsmarkt. STOER kan u begeleiden in dit proces en stelt u voor aan inwoners uit de gemeente Oude IJsselstreek die graag aan de slag willen.

Wij geloven dat er voor u als werkgever en voor onze inwoners die een baan zoeken sprake moet zijn van een win-win situatie.

Het is ons doel om deze optimaal te faciliteren. Er zijn legio mogelijkheden als het gaat om risicobeheersing, coaching en financiële ondersteuning. De werkgevershelpdesk van STOER wordt gevormd door professionals met een flinke dosis ervaring op het gebied van sociale werkgelegenheid. Zij zijn als geen ander in staat om vraag en aanbod op de juiste manier met elkaar te matchen.

Video Netterden Zand & Grind

Bekijk de video op deze pagina maar eens. In deze korte documentaire volgen we Gonny. Na een echtscheiding leek zij, mede door haar leeftijd, geen kans meer te maken op de arbeidsmarkt. Na tien jaar werkloosheid vond zij – onder meer dankzij bemiddeling door de gemeente Oude IJsselstreek – alsnog een baan bij Netterden Zand & Grind B.V. De belangrijkste betrokkenen vertellen over hun ervaringen. 

Wilt u als werkgever maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wil u ons helpen onze droom waar te maken, een bijdrage leveren aan het behalen van onze missie? Consultants van STOER komen graag met u in contact!


contact informatie werkg

Vraag & Antwoord voor werkgevers

STOER is per 1 januari 2021 opgericht door de gemeente Oude IJsselstreek. Bij STOER zijn verschillende mensen werkzaam. Zij zijn er voor u. 

STOER Is er vooral omdat iedereen in de gemeente Oude IJsselstreek een waardevol bestaan verdient. De missie van STOER: een gemeente Oude IJsselstreek, waarin meedoen voor iedereen vanzelfsprekend is. STOER neemt per 1 januari 2021 veel van de taken over van Laborijn.

Wilt u graag kennismaken en/of een mogelijke samenwerking bespreken? Dan maken wij graag een afspraak met u. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of langskomen op ons kantoor in de DRU in Ulft. Alle contactgegevens vindt u hier.

STOER is ontstaan omdat de gemeente Oude IJsselstreek vindt dat iedereen mee mag doen, liefst via een betaalde baan. STOER zoekt daarvoor naar mogelijkheden, bij voorkeur samen met werkgevers.

Het is belangrijk om te weten dat werkgevers die een inwoner, met voorheen een grote afstand tot de arbeidsmarkt, in dienst namen vaak erg blij zijn met die werknemer. Ook mensen die, door welke omstandigheden dan ook, voor langere tijd niet hebben gewerkt, hebben hun talenten en hun dromen. Zij kunnen veel betekenen voor uw bedrijf.

De eventuele risico's zijn heel goed te overzien en zonder meer beheersbaar. STOER is er niet alleen voor inwoners, maar zeker ook voor werkgevers zoals u. Stoer laat u niet in de steek als het even tegenzit met de geplaatste medewerker. Wilt u meer weten? Een begeleider van STOER praat u graag persoonlijk bij.

21-11-2020
Nieuwtje 1

Hier komt een nieuwsitem, blog of agenda item.

21-11-2020
Agenda 2

Praesent venenatis leo vel felis vulputate, eu lacinia elit euismod. Phasellus ipsum mauris, commodo nec pulvinar ullamcorper, vulputate at neque. Ut ultricies dignissim metus sit amet dictum. Quisque a lacinia nunc. Integer eget auctor elit. Vivamus sit amet sapien in tellus egestas tristique. In hac habitasse platea dictumst. Sed nisl nunc, eleifend ac tempor in, aliquet eget tellus. Nunc felis mi, elementum in suscipit id, maximus a est. Aenean ultricies augue sed nunc tristique vestibulum.

21-11-2020
Agenda 3

Praesent venenatis leo vel felis vulputate, eu lacinia elit euismod. Phasellus ipsum mauris, commodo nec pulvinar ullamcorper, vulputate at neque. Ut ultricies dignissim metus sit amet dictum. Quisque a lacinia nunc. Integer eget auctor elit. Vivamus sit amet sapien in tellus egestas tristique. In hac habitasse platea dictumst. Sed nisl nunc, eleifend ac tempor in, aliquet eget tellus. Nunc felis mi, elementum in suscipit id, maximus a est. Aenean ultricies augue sed nunc tristique vestibulum.

01-04-2021
TONK Lees meer
18-01-2021
Openingsfilm STOER Lees meer
18-12-2020
Interieurplan STOER Lees meer
Naar boven