STOER verzorgt Huntenkring Businessclubavond

Publicatiedatum: 09-09-2021

In de namiddag en avond van 7 september ontving STOER een groot aantal leden van de Huntenkring. Na een lange corona pauze kwam de kring weer bijeen voor een businessclubavond, in dit geval dus georganiseerd door en bij STOER in de theaterzaal van de DRU. Het werd een dankbare, gezellige en vruchtbare avond met een mooie opkomst. De catering werd verzorgd door de DRU.

De vertegenwoordiging van STOER kreeg de kans om de aanwezigen meer te vertellen over waarom STOER er is en hoe zij te werk gaat. Daarnaast konden werkgevers meer vertellen over wat zij nu precies van een organisatie als STOER verwachten. Het is de bedoeling dat de uitgewisselde kennis en ervaringen leiden tot nieuwe kansen voor inwoners op een succesvolle participatie.

Als participatiebedrijf van de gemeente Oude IJsselstreek trad STOER deze zomer toe als nieuw lid van de Huntenkring. Een logische stap voor STOER, omdat deze businessclub een groot aantal ondernemers en werkgevers in de regio verenigt. Zij hebben immers een deel van de sleutel in handen als het gaat om verwezenlijken van de missie van STOER: een gemeente Oude IJsselstreek, waarin meedoen voor iedere inwoner vanzelfsprekend is.

Naar boven